Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSELL COMARCAL DE L'ALT PENEDÈS VA FACILITAR AHIR LA TORNADA AVANÇADA DELS ALUMNES

Seguint les recomanacions de la Direcció General de Protecció Civil i dels Serveis Territorials a Barcelona Comarques del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, ahir dijous, el Servei d’Ensenyament del Consell Comarcal de l’Alt Penedès va reorganitzar les 41 rutes de transport escolar per tal que els més de 1.000 alumnes transportats poguessin tornar a casa seva després de dinar, abans de les 16h.

 

Aquestes rutes transporten els alumnes de Primària i Secundària que estudien en un centre educatiu ubicat en un municipi diferent del municipi on resideixen i els alumnes que, tot i estudiar al mateix municipi de residència, viuen a una distància considerable del centre educatiu.

Aquests episodis es repeteixen cada 2 o 3 anys, quan hi ha nevades importants o avisos de gelades importants al territori. En aquests casos, el Servei d’Ensenyament del Consell Comarcal ha d’avisar en primer lloc les companyies titulars del servei per saber la disponibilitat dels vehicles, després cal comunicar l’horari de recollida a les escoles i, finalment, les direccions dels centres han d’avisar els pares perquè hi hagi algú a la parada per recollir els seus fills. Els centres han de romandre oberts fins que tot l’alumnat hagi marxat.

L’únic municipi de la comarca on es van suspendre les classes de bon matí, va ser Mediona, a causa de la neu caiguda durant la nit.

Vilafranca del Penedès, 3 de febrer de 2012

 

Destaquem