Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal fa una crida a la ciutadania a participar en les manifestacions de l’11 de setembre i a les marxes de torxes

El Govern comarcal defensa que “calen nous camins per a Catalunya”

El govern del Consell Comarcal amb el seu president al capdavant assistiran a la marxa convocada per l'Assemblea Nacional Catalana per aquest 11 de setembre sota el lema "Catalunya, nou estat d'Europa", així com a la marxa de torxes per la independència del dia 10 a la nit i fa una crida a la participació d'aquests actes.

Des del Consell Comarcal es considera que "aquesta Diada ha de ser punt i a part en la història del nostre país. Ha de marcar un nou camí". En aquest sentit s'explicita que el país ha de manifestar el seu malestar per la situació d'espoli fiscal després de més de trenta anys en que el tracte que els diferents governs espanyols han dispensat a Catalunya ha estat de menyspreu, sobretot a partir de l'ofec econòmic que perjudica greument la qualitat de vida dels catalans i catalanes.

És en aquest sentit que des del Consell Comarcal es valora que "Catalunya ha de cercar nous camins de llibertat i de plena sobirania, i ara és més necesssari i urgent que mai".

Finalment el Consell Comarcal fa una crida a la població perquè es mobilitzi en els diferents actes reivindicatius durant la Diada com les marxes de torxes, ofrenes que s'organitzen en els difernts pobles de la comarca.

 

Destaquem