Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal i empreses agroalimentàries participen en unes jornades per potenciar i promoure el sector

El dimarts 18 d’octubre, la Xarxa de Productes de la Terra, impulsada i coordinada per la Diputació de Barcelona, va organitzar una jornada “getting contacts” perquè les empreses artesanes agroalimentàries que formen part de la Xarxa tinguessin l’oportunitat de crear nous contactes amb clients, proveïdors i col•laboradors, amb vista a ampliar les possibilitats de negoci.

 

Aquesta jornada va reunir 180 empreses del sector agroalimentari català: artesans, distribuïdors, restaurants, càterings, agrobotigues, etc., i, convidades pel Consell Comarcal, hi van assistir 12 empreses artesanes de l’Alt Penedès que comercialitzen vins i caves, oli, productes d’horta, aviram (gall del Penedès), embotits, carquinyolis i pastisseria en general.

L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal, presidida per la vicepresidenta Lluïsa Llop, vol potenciar que a la comarca es consumeixin productes de qualitat elaborats de forma artesana, i promoure la comercialització directa dels productes agroalimentaris. Lluïsa Llop afirma que “volem posar en valor els productes locals i promoure un consum responsable i sostenible. Des del Consell Comarcal fomentarem l’emprenedoria i la innovació per contribuir a augmentar la competitivitat de les empreses i per garantir el futur del sector agroalimentari de la nostra comarca.”

 

Destaquem