Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal organitza la xerrada "Defensa dels béns naturals i el territori, al Sud també"

El dimecres 1 de desembre, el Servei d'Igualtat i Ciutadania del Consell Comarcal de l'Alt Penedès organitza la quarta i última sessió d'enguany del cicle de xerrades “De 7 a 9”, sobre Cooperació, Solidaritat, Pau i Drets humans.

 

La xerrada és oberta a tothom i començarà a les 7 de la tarda, a la sala d'actes del Consell Comarcal.

Actuarà com a moderadora la periodista penedesenca Imma Pulido i el tema tractat en aquesta ocasió és la defensa dels béns naturals i el territori als pobles empobrits i explotats.

La xerrada anirà a càrrec de l'antropòloga M. Jesús Pinto, activista en temes de drets humans i socioambientals, amb una gran experiència sobre el terreny en projectes de cooperació amb visió de gènere i de defensa dels béns naturals i el territori.

Tot seguit, Jaume Canals, membre de l'associació Entrepobles al Penedès, presentarà el projecte de cooperació internacional d'aquesta entitat.

Al finalitzar l’acte, igual que en les sessions anteriors, hi haurà una degustació de productes de comerç just i de proximitat.

 

Per a més informació: Consell Comarcal de l'Alt Penedès - Servei d'Igualtat i Ciutadania - Tel. 93 890 00 00 ext. 9312 - cooperacio@ccapenedes.cat

 

Destaquem