Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSELL COMARCAL SIGNA UN CONVENI DE COL•LABORACIÓ AMB L’ADV FRUITA DOLÇA DE L’ALT PENEDÈS

Els objectius d’aquesta col•laboració són promocionar els Productes de la Terra, millorar la producció de fruita dolça, aplicar les bones pràctiques agrícoles, optimitzar la gestió empresarial i incrementar la comercialització de la fruita dolça de l’Alt Penedès.

 

El divendres 13 de juny, el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Francesc Olivella, i el president de l’Associació de Defensa Vegetal Fruita Dolça de l’Alt Penedès, Josep Torrents, van renovar el conveni de col•laboració per a l’any 2013.

L’ADV Fruita Dolça de l’Alt Penedès inclou 43 explotacions agrícoles, 215 hectàrees de conreu de fruita i 223 hectàrees de vinya i comercialitza anualment 2.300 tones de fruita dolça (90% préssec).

El Consell Comarcal forma part de la Xarxa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona i, des de l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal, duu a terme nombroses accions per dinamitzar i promocionar aquests productes des de diferents vessants (el conreu, la gestió empresarial, la comercialització, etc.).

D’acord amb el contingut del conveni, el Consell Comarcal oferirà formació gratuïta als membres de l’ADV Fruita Dolça en tots aquest àmbits i farà una aportació econòmica. Al seu torn, l’ADV difondrà entre els seus associats les accions que dugui a terme el Consell Comarcal per dinamitzar els Productes de la Terra i col•laborarà en l’actualització del Cens d’empreses agroalimentàries artesanes del Consell Comarcal.

Vilafranca del Penedès, 20 de maig de 2013
 

Destaquem