Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Consultiu de la Gent Gran de l’Alt Penedès, al Camp de Tarragona

El dijous 29 de setembre, dos membres de la Permanent del Consell Consultiu de la Gent Gran de l’Alt Penedès, Ricard Serra i Fidel Sans, van participar com a convidats a la jornada de treball dels consells de la Gent Gran del Camp de Tarragona que es va celebrar a la Casa de Cultura d’Alcover.

 

La jornada va ser un espai de reflexió i d'intercanvi experiències sobre el funcionament dels consells consultius i les associacions de gent gran del Camp de Tarragona (Alcover, Alt Camp, Baix Penedès, Baix Camp, Priorat, Tarragonès, etc.), però hi van assistir representants de l’Alt Penedès i representants de la Unió de Consells Consultius de la Gent Gran de les Comarques Gironines.

Cada consell consultiu va exposar les seves activitats i projectes i es va acordar reforçar en el futur l'intercanvi entre consells consultius del Camp de Tarragona creant, si cal, una estructura de coordinació similar a la de les comarques gironines.

 

 

El centenar d'assistents a la jornada van visitar el Museu d'Alcover i van fer un recorregut guiat per conèixer el municipi.

 

Vilafranca del Penedès, 3 d'octubre de 2011

 

 

 

Destaquem