Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Dia Internacional contra la violència envers les dones, a l'Alt Penedès

El Servei d'Igualtat i Ciutadania del Consell Comarcal de l'Alt Penedès, juntament amb els municipis adherits al Pla per a la Igualtat de l'Alt Penedès, organitzen per segon any consecutiu la campanya "Contra la violència, una flor": un seguit d'ofrenes florals als municipis amb motiu del Dia Internacional contra la Violència envers les Dones.

 

El proper divendres 25 de novembre, qualsevol persona, entitat, institució, etc. podrà dipositar flors (naturals, artificials, en una torreta, de paper o de qualsevol altre tipus) al lloc indicat pel seu ajuntament. Amb aquest gest, es vol mostrar el rebuig de la ciutadania vers la violència de gènere.

Des del Servei d'Igualtat i Ciutadania, s'ha proposat la participació de les escoles per tal d'avançar en la prevenció de la violència de gènere des de les edats infantils, ja que aquesta problemàtica és punyent entre les persones adolescents. En concret, s'ha proposat que els alumnes facin flors (amb paper, de fang, etc.) i que es faci un treball paral·lel de sensibilització (treballar el tema, preparar un missatge per acompanyar l'ofrena de les flors, etc.).

 

Cartell promocional de la campanya

 

 

Destaquem