Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL DIRECTOR GENERAL D’ADMINISTRACIÓ LOCAL VA VISITAR LES OBRES DEL PUOSC A L’ALT PENEDÈS

El divendres 19 d’abril, el director general d’Administració Local de la Generalitat, Jordi Souto, va visitar 4 municipis de l’Alt Penedès per conèixer les ja obres finalitzades i les últimes obres en procés d’execució del quinquenni 2008-2012 del Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat .

 

Acompanyat del president del Consell Comarcal, Francesc Olivella, i del president del Consell d’Alcaldes, David Masdeu, el director general va començar la seva ruta al municipi de Gelida, on va ser rebut per l’alcalde, Lluís Valls. Plegats van visitar les Escoles Velles, que un cop siguin rehabilitades acolliran l’Escola Municipal de Música de Gelida. Després van anar cap a la zona d’aparcament de l’estació de Renfe, per a la qual l’Ajuntament ha sol•licitat un ajut dins el PUOSC 2013-2016 per al seu condicionament.

Ajuntament de Gelida

 

La comitiva es va traslladar a Subirats, on els esperaven l’alcalde del municipi, Pere Pons, i l’alcalde d’Avinyonet del Penedès, Oriol de la Cruz. Junts van visitar la depuradora de Cantallops, que donarà servei a ambdós municipis i que es construirà amb recursos compartits. També van visitar la depuradora del nucli de Ca l’Avi, al terme de Subirats.

Ajuntament de Subirats

 

El director general d’Administració Local, el president del Consell Comarcal i el president del Consell d’Alcaldes es van desplaçar després al municipi de la Granada. L’alcalde, Joan Cols, els va acompanyar en una visita pel nucli urbà per conèixer diferents obres dutes a terme dins el projecte “Viure al poble i més”. També van visitar la pista esportiva de la Granada, on mitjançant un ajut del PUOSC l’Ajuntament farà un tancat i arreglarà els vestidors.

La Granada

 

La visita va finalitzar al municipi de Font-rubí. Acompanyats de l’alcalde, Xavier Lluch, la comitiva va visitar el nou magatzem municipal construït per l’Ajuntament.

Font-rubí

 

Les trobades amb cadascun dels 5 alcaldes van servir, a més, per presentar al director general i als tècnics que l’acompanyaven, els projectes que cada ajuntament ha demanat dins la convocatòria del PUOSC 2013-2016 i que encara està pendent de resolució.

Vilafranca del Penedès, 23 d’abril de 2013
 

Destaquem