Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL MONJO TIBETÀ THUBTEN WANGCHEN AL CICLE “DE 7 A 9” DEL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS

El Servei de Cooperació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i l’entitat penedesenca Suport Tibet organitzen una nova sessió del Cicle “De 7 a 9 ”, sobre cooperació, solidaritat, pau i drets humans, titulada “El Tibet es crema”.

 

L’expert convidat és el monjo tibetà Thubten Wangchen, director de la Fundació del Tibet a Barcelona i eurodiputat del Parlament tibetà a l’exili. D’altra banda, el president de Suport Tibet, Albert Carrasco, presentarà el programa d’actuacions d’aquesta entitat.

L’acte tindrà lloc el dimecres 4 de juliol, de 7 a 9 del vespre, a la sala d'actes del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, a Vilafranca. L’entrada és lliure i gratuïta.
“De 7 a 9” és un cicle de xerrades trimestrals organitzades pel Servei de Cooperació del Consell Comarcal en col•laboració amb entitats penedesenques que treballen en temes de cooperació, solidaritat, pau i drets humans. A cada sessió hi participa una entitat diferent i una persona experta que aporta una visió crítica i especialitzada.
Amb aquest cicle es vol donar resposta a la necessitat, manifestada per les associacions i entitats de la comarca, de tenir un marc estable on presentar els seus projectes a la societat civil . Amb el cicle "De 7 a 9" es vol fomentar també la participació de la població a les entitats de la comarca i promoure la sensibilització de la població en general a l’entorn d'aquests temes.
Vilafranca del Penedès, 27 de juny de 2012
 

Destaquem