Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"El Penedès, tasta’l" arrenca amb força

Durant la Setmana Santa es va estrenar el menú basat en productes de la comarca
"El Penedès, tasta’l" arrenca amb força
Restaurant El Racó de la Calma

 

El menú basat en els plats del projecte “El Penedès, tasta’l” va ser tot un èxit durant els dies de la passada Setmana Santa. El menú consisteix en una selecció de 12 plats (4 primers, 4 segons i 4 postres), tots ells elaborats amb productes de proximitat provinents dels artesans de l'Alt Penedès.

L’acceptació per part del públic, de productes com l’ànec o el gall de Penedès, ha estat total. Els restauradors adherits han donat visibilitat als productes propis, elaborats a la manera tradicional o bé reinterpretats amb tècniques actuals, i la resposta dels clients ha estat molt positiva. D’aquesta manera s’han posat en valor els productes propers i de qualitat, s’ha dinamitzat l'oferta gastronòmica de la comarca i s’ha afegit un nou atractiu per a tots aquells clients que encara no estan familiaritzats amb la nostra cuina.

"El Penedès, tasta’l" es va presentar de forma pública el 18 de març al castell de Sant Martí Sarroca i aquesta Setmana Santa ha fet els seus primers passos. El projecte, impulsat pel Consell Comarcal de l’Alt Penedès, compta amb la col·laboració del Gremi d’Hosteleria i Turisme de l’Alt Penedès i de l’Associació d’Artesans Agroalimentaris de l’Alt Penedès.

Al web www.elpenedestastal.cat hi trobareu tota l’oferta gastronòmica, els productors adherits i els restaurants on es pot degustar el menú basat en els nostres productes.

Vilafranca del Penedès, 16 d'abril de 2013

 

Destaquem