Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Pla per la Igualtat de l'Alt Penedès commemora el Dia internacional contra la violència envers les dones

El Consell Comarcal de l'Alt Penedès i diversos ajuntaments de la comarca organitzen plegats un seguit d'actes amb motiu de la commemoració, el dia 25 de novembre, del Dia Internacional per a l'eliminació de la Violència envers les Dones.


Ofrena floral a cada municipi, amb el lema "Contra la violència: una flor". Les persones que ho desitgin podran deixar la seva ofrena floral sobre un llaç blanc situat al terra del carrer davant de l'edifici dels ajuntament participants.


Al llarg dels mesos de novembre i desembre, tallers sobre la identitat, les diferències de gènere, l'autoestima, l'autoconeixement, etc. Són tallers vivencials i participatius als quals es poden inscriure dones i homes amb ganes d'aprendre i de passar-s'ho bé. Els tallers seran impartits per Verònica Amezcua ("Posem-nos les ulleres de gènere") i  per Txus Rodríguez i Imma Marrugat ("Sobreviure al Príncep Blau"). Els tallers són gratuïts i la informació sobre llocs, dies i hores es pot consultar al Servei d'Igualtat i Ciutadania del Consell Comarcal de l'Alt Penedès.

 

Durant el mes de desembre, a càrrec de les mateixes professionals, el taller "Co(m)viure", a instituts de Secundària per sensibilitzar els alumnes de 2n i 3r d'ESO sobre les diferències de gènere i potenciar la seva autoestima.


Concurs de fotografia "Per la igualtat: activa't". La temàtica del concurs són les “satisfaccions en clau femenina”, és a dir aquells moments, afeccions o actituds que a criteri de l'autor/a de la fotografia poden ser satisfactoris per a una dona. El termini per a la presentació d'imatges s'ha prorrogat i ara és el 3 de desembre de 2010. Les bases del concurs es poden consultar al web del Consell Comarcal de l'Alt Penedès.


Per a més informació:
igualtat@ccapenedes.cat
93.890.00.00 (ext. 9312)
 

Destaquem