Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Servei d’Empresa i Ocupació del Consell Comarcal participa en el projecte innovador HUB que millora les competències professionals dels treballadors

El Servei d’Empresa i Ocupació del Consell Comarcal participa en el projecte innovador Hub 2010 dirigit a combatre les desigualtats en el mercat de treball a través de la Xarxa Hinterland. Aquesta xarxa està integrada pels consells comarcals del Baix Penedès, el Garraf, l’Anoia, el Bages, la Segarra i el Consorci de Municipis del Lluçanès, perquè aquests territoris comparteixen algunes característiques com l’elevada taxa d’atur o la baixa qualificació professional de la població.

 

El projecte Hub està liderat pel Consell Comarcal de l’Anoia i té, entre d’altres, els objectius de contribuir a la millora de la qualitat de l’ocupació i incrementar l’ocupabilitat de les persones i les oportunitats d’ocupació. El projecte té el suport del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Una de les accions previstes és fomentar la realització de pràctiques professionals per complementar l’adquisició de competències laborals que les persones participants han adquirit en la seva trajectòria professional i per poder optar a una titulació oficial en el futur.

D’entre les empreses que col•laboren amb el Consell Comarcal de l’Alt Penedès en aquest projecte, destaquen Caves del Castell de Perelada, Fundació Inglada Via i l’Institut Geriàtric Fènix, que s’ofereixen per realitzar les esmentades pràctiques professionals.

 

Vilafranca del Penedès, 20 d'octubre de 2011

 

Destaquem