Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els ajuts per a universitaris es presentaran al Consell Comarcal de l’Alt Penedès

El 60% dels estudiants es podran beneficiar d’una beca Equitat i podran obtenir una minoració del preu dels crèdits matriculats per primera vegada.
Els ajuts per a universitaris es presentaran al Consell Comarcal de l’Alt Penedès
Pere Pardo, director executiu de l'AGAUR

 

Pere Pardo, director executiu de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca del Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat, farà una xerrada a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Penedès per presentar als estudiants universitaris les beques per a estudis i recerca de la Generalitat de Catalunya.

El nou sistema de preus públics universitaris de Catalunya estableix una aportació progressiva dels estudiants al cost dels estudis en funció de la renda familiar. Aproximadament el 60% dels estudiants es beneficiaran d’una beca Equitat i podran obtenir una minoració del preu dels crèdits matriculats per primera vegada. A través de les beques Equitat, es garanteix que ningú no quedi fora de la universitat per motius econòmics.

La xerrada es farà el dimarts 18 de setembre, a les 8 del vespre, a la sala d’actes del Consell Comarcal. La xerrada és oberta a tothom, però, per motius d’aforament, cal comunicar l’assistència amb antelació al Servei de Protocol (Tel. 93 890 62 01 – A/e: protocol@ccapenedes.cat).

Vilafranca del Penedès, 12 de setembre de 2012

 

Destaquem