Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ELS CONSELLS COMARCALS DE L'ALT I EL BAIX PENEDÈS ORGANITZEN UNA JORNADA DE FORMACIO PER A LES ASSOCIACIONS

El 31 de desembre de 2012 finalitza el termini perquè les associacions i fundacions puguin modificar els seus estatuts per adaptar-los a la Llei 4/2008, del Llibre tercer del Codi Civil de Catalunya. Sense aquesta adaptació, no podran rebre subvencions de les administracions públiques (ajuntaments, consells comarcals, diputacions, Generalitat, etc.).

 

Per aquest motiu, els serveis de Cultura dels consells comarcals de l’Alt i el Baix Penedès han organitzat una jornada de formació per al dissabte 3 de març, de deu a dotze del matí, que es farà a la sala d’actes del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. Aquesta jornada intentarà donar resposta a les preguntes: A què ens obliga la Llei 4/2008, Què és recomanable incorporar als estatuts de les associacions i Terminis, procediment i models per al canvi d’estatuts.

La formació anirà a càrrec de Patrícia Julià, advocada de la Federació d’Ateneus de Catalunya i responsable de l’Àrea Jurídica de l’empresa SelnProDat, especialitzada en Protecció de Dades.

Per poder participar en aquesta jornada, les associacions s’han d’inscriure abans del dimarts 28 de febrer al Servei de Cultura del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. La inscripció es pot fer per correu electrònic (cultura01@ccapenedes.cat) o per telèfon (93 890 00 00 ext. 333). El preu de la jornada de formació és de 4 euros per associació, que s’hauran d’haver ingressat al compte corrent 2081 0000 89 3110000557 abans de l’inici de la sessió (el dissabte 3 de març caldrà portar el justificant de pagament).

La jornada està oberta a tot tipus d’associacions, però, com que les places són limitades, tindran preferència les del món de la Cultura de les comarques de l’Alt i el Baix Penedès. Val a dir que és voluntat dels serveis de Cultura d’ambdós consells comarcals compartir iniciatives per estalviar recursos, per enriquir-se amb l’experiència mútua i per sumar nous esforços a la projecció del Penedès.


Vilafranca del Penedès, 13 de febrer de 2012

 

Destaquem