Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

FORMACIÓ PER A VITICULTORS SOBRE EQUIPS DE TRACTAMENT DE PRODUCTES FITOSANITARIS

El divendres 19 de juliol, es farà una sessió formativa teòrico-pràctica gratuïta titulada “Introducció pràctica a la inspecció d’equips de tractament dels productes fitosanitaris i la seva calibració”. La sessió està organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès en el marc del programa “Productes de la Terra”, amb el suport del Servei de Teixit Productiu de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de Covides.

 

Durant la sessió s’explicaran les directives europees sobre ús sostenible de plaguicides (2009/128/CE) i màquines aplicadores (2009/127/CE), s’explicarà en què consisteixen les inspeccions i s’ensenyarà a calibrar els equips de tractament per optimitzar la utilització dels productes fitosanitaris en el conreu de la vinya i de cara a superar amb èxit la inspecció.

El responsable d’impartir aquesta formació serà Jordi Llop, enginyer agrònom i professor titular del Departament d’Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia de la Universitat Politècnica de Catalunya.

La formació començarà a les 9 del matí i està previst que duri fins a la 1 del migdia. Es farà al celler Molí de Foc, de Covides, a Sant Cugat Sesgarrigues. Els viticultors, productors o elaboradors de vi i cava que es vulguin inscriure a la sessió, s’han de posar en contacte amb l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarca (Tel. 93 890 00 00. extensions 132 i 133).

Vilafranca del Penedès, 10 de juliol de 2013
 

Destaquem