Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

FRANCESC OLIVELLA I JESÚS SALIUS PENGEN L'ESTELADA AL BALCÓ DEL CONSELL COMARCAL

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès es reafirma en el seu compromís amb la nova etapa que emprèn el país

 

El president i el vicepresident primer, les màximes autoritats del Consell Comarcal, van penjar l’estelada al balcó de la seu del Consell a Vilafranca, aplicant l’acord que havia pres el Ple de la institució.

La moció aprovada, a més de demanar un referèndum per l’autodeterminació per a la propera legislatura, apostava per penjar l’estelada al balcó com a “símbol dels anhels i les voluntats del poble català”.

Francesc Olivella va destacar que “des del CCAP ens hem compromès amb el nou escenari polític i volem ser-ne part activa. És hora d’anar endavant”. Olivella també va valorar positivament l’àmpli suport que va rebre la moció al plenari “cada cop més sectors socials se sumen al projecte”. Per la seva banda, el vicepresident primer, Jesús Salius, va afirmar que “hem d’assegurar el camí cap a la independència, i des de les institucions hem d’ajudar-hi tant com puguem. Accions com aquestes van en la línia”. Salius considera que “la gent ha de prendre la paraula, Catalunya ja és madura per decidir el seu futur”.
 

Vilafranca del Penedès, 26 d'octubre de 2012

 

Destaquem