Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

I Jornada sobre eficiència i autoconsum energètics i sobre el vehicle elèctric a l’Alt Penedès

El Servei de Medi Ambient del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i l’empresa Bio-Economic organitzen aquesta jornada on es presentaran experiències reals de millora de l’eficiència energètica i d’implantació de la generació distribuïda i l’autoconsum. La jornada es farà a la seu del Consell Comarcal el dijous 8 de novembre, de 9 del matí a 2 del migdia.

 

A partir dels casos presentats, s’analitzarà quins han estat l’estalvi econòmic i els beneficis mediambientals (especialment la reducció d’emissions de CO2) en cada cas. Els exemples escollits són vàlids per a les empreses i per als particulars i poden ajudar a l’activitat econòmica i a la creació de llocs de treball a la comarca.
A la jornada es faran 17 ponències breus a càrrec de tècnics de diferents empreses privades i d’administracions públiques que han col•laborat en l’organització de la jornada. El programa detallat es pot consultar al web del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (www.ccapenedes.cat).

La jornada és oberta al públic en general, però està adreçada especialment a alcaldes i tècnics municipals, arquitectes, enginyers, directius de compres, constructors, promotors, PIME, hotels, cases rurals, comunitats de veïns, etc. Les persones que estiguin interessades a assistir-hi s’han d’inscriure prèviament mitjançant l’enllaç web: www.bioeconomic.cat.

Paral•lelament a la celebració de la jornada i al llarg de tot el dia (de 9 del matí a 7 de la tarda), a la rambla de Sant Francesc de Vilafranca s’instal•larà una zona d’exposició i de proves de vehicles elèctrics i vehicles híbrids. Hi haurà exposats cotxes, motos, bicicletes i altres vehicles destinats a serveis i necessitats específics. També hi haurà punts de recàrrega per a aquest tipus de vehicles.

Vilafranca del Penedès, 29 d’octubre de 2012

 

Destaquem