Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

IV concurs de fotografia "Mirades des de l'experiència"

El Consell Comarcal de l'Alt Penedès convoca una nova edició del concurs de fotografia de la gent gran per a les persones majors de 60 anys residents a l'Alt Penedès. El tema d'enguany és "El nostre poble".

 

El concurs esta dotat en 300 € per al guanyador, 200 € per al segon premi i 100 € per al tercer. Es valorarà la qualitat artística, el valor creatiu, la innovació i l'originalitat amb relació al tema proposat i la forma de tractar la realitat que es reprodueix.

Cada concursant pot presentar fins a un màxim de tres fotografies originals i inèdites, en color o en blanc i negre, analògiques o digitals, i sense retocs. 

La inscripció és gratuïta i les fotografies s'han de presentar entre el 28 de març i el 8 d'abril de 2011, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana del Consell Comarcal de l'Alt Penedès (cal consultar prèviament les bases del concurs).

El veredicte es farà públic el dia 9 de juny a la Granada, juntament amb els altres actes establerts dins la MostrActiva 2011, on s'exposaran totes les fotografies presentades durant els dies que duri l'esdeveniment.

 

 

Més informació:

Servei de Comunicació i Cultura - Tel. 93 890 00 00 ext. 331

Servei d'Acció Social - Tel. 93 890 00 00 ext. 340

 

Destaquem