Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ja està disponible el calendari 2011 per a joves del DINAMO... amb premi!

El Servei de Joventut del Consell Comarcal de l'Alt Penedès ha editat el calendari d'activitats formatives de l'any 2011. Enguany han afegit una novetat en forma de parany i els joves que el descobreixin podran participar en el sorteig d'una matrícula gratuïta per a l'activitat formativa que vulguin.

 

Les activitats formatives de l'any 2011 consisteixen en cursos de tast de vins i caves, cursos de premonitors i de monitors de formació en el lleure, de monitors escolars, de manipuladors d'aliments, cursos de cangur i els tallers anomenats "càpsules per a l'emancipació" que ajuden els joves de la comarca en el seu procés d'emancipació (bricolatge domèstic, neteja domèstica, cuina, comprar o llogar un habitatge, buscar feina, economia domèstica, formes de convivència, etc.).

Pel que fa al premi, els joves que trobin el parany (en forma d'error) ho han de comunicar per correu electrònic al Servei de Joventut del Consell Comarcal (dinamo@ccapenedes.cat). Entre tots els correu rebuts amb la resposta correcta se sortejarà, el divendres 28 de gener de 2011, la matrícula d'una activitat formativa.

El calendari és gratuït i es pot recollir al Consell Comarcal de l'Alt Penedès en horari d'oficina (matins de dilluns a divendres, de 9 a 2, i dijous a la tarda, de 5 a 7).
 

Destaquem