Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sant Sadurní inicia la reactivació de la Borsa d’Habitatge conjuntament amb el Consell Comarcal

Sis anys després que el Consell Comarcal de l’Alt Penedès iniciés el servei de Borsa d’Habitatge Comarcal, l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia s’ha proposat reactivar-la per donar un millor servei a la ciutadania.

 

Per dur a terme aquesta reactivació, el regidor d’Habitatge de Sant Sadurní, Albert Prat, es va reunir amb els tècnics del Consell Comarcal per tal de començar a planificar el desenvolupament del servei a la capital del cava. Prat va assegurar que “des del govern volem potenciar aquest servei i el volem molt més actiu, per a l’Ajuntament ara serà una prioritat. Aquesta ha de complementar altres accions dins les polítiques d’Habitatge que estem treballant amb la Generalitat”.

Tant des del Consell Comarcal com des de l’Ajuntament es valoren positivament les primeres converses que s’han mantingut per millorar i potenciar la col•laboració de les dues administracions. Segons les converses, el CCAP treballaria en l’àmbit de la formació de les persones que hauran de desenvolupar el servei a Sant Sadurní i oferiria també suport tècnic, mentre que l’Ajuntament seria l’encarregat d’informar a la població del nou servei reforçat i facilitaria també, mitjançant diverses mesures, la recerca d’habitatges buits per tal que s’incloguessin a la Borsa.

Vilafranca del Penedès, 16 de juliol de 2012


 

Destaquem