Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’ALT PENEDÈS RECUPERA EL TRANSPORT DIRECTE AMB BARCELONA ELS CAPS DE SETMANA

Hi haurà dos serveis d’anada i tornada les nits de divendres i dissabte.

 

El dijous 22 de març, el director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font, es va reunir a la seu del Consell Comarcal amb representants dels diferents grups polítics per explicar-los els canvis que s’aplicaran a partir del cap de setmana del 6 d’abril en la línia d’autobusos nocturns que comunicarà l’Alt Penedès amb Barcelona.
 

La Generalitat ha rectificat la decisió inicial d’eliminar la connexió directa entre l’Alt Penedès i Barcelona durant els caps de setmana. Ricard Font va reconèixer que el canvi és degut “a les grans pressions rebudes des de les institucions del territori” (cal recordar que tots els grups comarcals es van posicionar en contra de l’eliminació del transport nocturn i que l’Equip de Govern ha estat negociant perquè es trobés una solució).
 

El divendres 6 d’abril ja estarà operativa la nova ruta (la N-42), que farà el trajecte Santa Margarida i els Monjos – Vilafranca - Sant Sadurní - Gelida - Barcelona en un temps de 67 minuts. Aquest nou recorregut permetrà cohesionar i connectar internament la comarca, ja que la ruta s’ha allargat amb les noves parades de Santa Margarida i els Monjos i Gelida, tal com havia demanat també el Consell Comarcal.
 

Vilafranca del Penedès, 26 de març de 2012

 

Destaquem