Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

OBERT EL PERÍODE DE PREINSCRIPCIÓ DE L'ESCOLA DE MÚSICA DE L'ALT PENEDÈS

Fins al divendres 17 de juny, resta obert el període de preinscripció per als nous alumnes que es vulguin matricular a l'Escola de Música de l’Alt Penedès per al curs acadèmic 2011-2012.

 

L’Escola de Música de l’Alt Penedès és un projecte impulsat pel Consell Comarcal en col·laboració amb els ajuntaments per tal de fer arribar la formació musical als petits municipis. Els seus objectius són: fomentar l’interès per la música des de la infància, proporcionar una formació que permeti als alumnes gaudir de la pràctica individual i grupal de la música, impartir una formació musical de qualitat que garanteixi la qualificació dels futurs professionals a la comarca i potenciar la música popular dels Països Catalans com a vehicle pedagògic i com a referent cultural propi.

És un model d’escola intermunicipal descentralitzada, coordinada i gestionada des del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i amb aules als municipis de Pacs del Penedès, les Cabanyes, el Pla del Penedès, Sant Llorenç d’Hortons, Sant Pere de Riudebitlles, Santa Fe del Penedès, la Granada i Torrelavit.

Durant el curs 2011-2012, l'Escola de Música de l'Alt Penedès manté l'oferta formativa actual: Sensibilització (per a nens i nenes de 4-5 anys), Iniciació musical (6-7 anys), on s’inicia l’aprenentatge d’un instrument; Aprenentatge bàsic (a partir de 8 anys) i, finalment, el programa de Música a mida (dirigit a joves i adults, a partir de 13 anys) i més ajustat als interessos individuals de cada alumne/a.

L’escola ofereix l'aprenentatge dels instruments següents: violí, violoncel, piano clàssic, piano modern, guitarra clàssica, guitarra elèctrica, baix elèctric, flauta travessera, clarinet, saxo, trombó, trompeta, gralla i bateria. L’Escola promou també la música en grup amb conjunts instrumentals i cant coral.

Per formalitzar la preinscripció, cal omplir el full de preinscripció (que es pot descarregar a través del web de l'Escola de Música de l'Alt Penedès, www.emap.cat) i lliurar-lo al Registre de l'ajuntament del municipi on hi ha l'aula a la qual es vol assistir. Per a més informació es pot consultar el web de l'Escola de Música de l'Alt Penedès.

 

Destaquem