Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola d’Art Arsenal crea el lema i la imatge del Pla de Drogues de l’Alt Penedès

El Pla de Drogues de l’Alt Penedès es va aprovar l'any 2010 i està integrat pel Servei de Joventut del Consell Comarcal, el CAS de Drogodependències de la Mancomunitat Penedès Garraf i 21 municipis de la comarca de l'Alt Penedès.

 

Com que el Pla de Drogues té entre els seus objectius aprofitar les eines existents al territori i potenciar la participació de la ciutadania en les seves actuacions, els responsables van sol.licitar als professors i els alumnes del mòdul de Disseny Gràfic de l’Escola d'Art Arsenal la seva col·laboració per a la creació d'un lema i una imatge per al Pla.

Els alumnes van consensuar un lema únic ("Efecte D") i cada alumne per separat va presentar el seu propi disseny. Els professors de l’Arsenal i els responsables del Pla van escollir els quatre millors dissenys i, d'entre aquests, un de guanyador.

L’Arsenal ha aprofitat l'experiència per treballar-la des d'altres mòduls que s'imparteixen a l’escola. Tot els treballs sobre l''Efecte D s'exposen al públic, a la sala del pou del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, fins al dia 30 de juny.

Gràcies a la signatura d'un conveni de col·laboració entre l’Escola d’Art Arsenal i el Pla Comarcal de Drogues de l'Alt Penedès (o Efecte D), la participació dels alumnes de l'Escola es mantindrà de cara a les campanyes de sensibilització sobre els riscos associats al consum de drogues. Així viuran l'experiència del disseny de projectes reals i enriquiran el projecte introduint la perspectiva dels joves en les campanyes de prevenció (dirigides especialment a la població jove). 
 

Destaquem