Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’HOSPITAL COMARCAL ACULL L’EXPOSICIÓ “DONES DE L’ALT PENEDÈS. RECULL D’IMATGES DEL PASSAT”

Fins el 14 de setembre, l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès acollirà l’exposició itinerant organitzada pel Servei d’Igualtat i Ciutadania del Consell Comarcal, amb motiu del Dia Internacional de la Dona Rural, a partir de fons fotogràfics de l’Arxiu Comarcal de l’Alt Penedès.

 

L’exposició proposa un viatge al passat per prendre consciència de l’aportació de les dones penedesenques al llarg de la història, no només en l’esfera familiar i domèstica, sinó també en l’esfera pública.

Als recintes de l’exposició hi ha quaderns per tal que els visitants que reconeguin algun escenari o algun element de les imatges puguin deixar constància d’aquesta informació per contribuir a documentar millor les fotografies de l’Arxiu Comarcal.

Des que el Consell Comarcal va inaugurar aquesta exposició itinerant l’any 2011, ha visitat ja els municipis de Sant Llorenç d’Hortons, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona, la Granada, Pacs del Penedès, el Pla del Penedès, Sant Martí Sarroca, Torrelavit, Sant Sadurní d’Anoia, Puigdàlber i Mediona.

Vilafranca del Penedès, 11 de juliol de 2012

 

Destaquem