Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

LA CANTATA “EL RATOLÍ ELECTRÒNIC” I UNA MOSTRA DE PERCUSSIÓ, AL CONCERT DE FINAL DE CURS DE L’ESCOLA DE MÚSICA DE L’ALT PENEDÈS

El dissabte 26 de maig, a les 12 del migdia, tindrà lloc al pavelló esportiu de Sant Pere de Riudebitlles el tradicional concert de final de curs de l’Escola de Música de l’Alt Penedès.

 

L’EMAP és un projecte educatiu promogut pel Consell Comarcal en col•laboració amb 8 ajuntaments de la comarca: les Cabanyes, la Granada, Pacs, el Pla del Penedès, Sant Llorenç d'Hortons, Sant Pere de Riudebitlles, Santa Fe del Penedès i Torrelavit. Al concert de final de curs hi participaran 142 alumnes de les 8 aules que té l’escola de música als diferents municipis.

El concert de final de curs constarà d’una primera part en què els alumnes de Llenguatge Musical, de 4 a 12 anys, interpretaran diferents peces de percussió amb pals i bastons, i una segona part en què tot l’alumnat de Cant Coral i de Llenguatge Musical, acompanyat pels seus professors i pels alumnes del programa de Música a Mida per a joves i adults, interpretaran la cantata “El Ratolí Electrònic”. L’obra narra les aventures d’un ratolí electrònic quan el seu amo el vol canviar per un de més modern. És una cantata per a cor, narrador i conjunt instrumental composada per Ricard Gimeno, música, i Jesús Nieto, text.

L’entrada al concert de final de curs de l’Escola de Música de l’Alt Penedès és gratuïta i oberta a tothom.

Vilafranca del Penedès, 21 de maig de 2012

 

Destaquem