Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La gran afluència d’assistents obliga a repetir la jornada de formació per a associacions organitzada pels consells comarcals de l’Alt i el Baix Penedès

Més de 70 associacions van assistir a la sessió de formació que es va celebrar el dissabte 3 de març, a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, per saber com adaptar els seus estatuts a la Llei 4/2008. Sense aquesta adaptació, a partir de l’any que ve les associacions i les fundacions no podran rebre subvencions de les administracions públiques.

 

L’advocada Patrícia Julià, membre de la Federació d’Ateneus de Catalunya i responsable de l’Àrea Jurídica de l’empresa SenProDat, especialitzada en Protecció de Dades, va exposar de manera molt didàctica quines modificacions han d’introduir obligatòriament en els estatuts les associacions i les fundacions, quines recomanacions cal tenir en compte, com es fa per modificar els estatuts i quins terminis tenen per aprovar les modificacions i inscriure-les als registres públics.
Els assistents van participar amb nombroses preguntes sobre el funcionament i els estatuts de les seves associacions i van rebre un resum dels continguts de la xerrada i un model d’estatuts adaptats a la Llei.
Donat que moltes associacions van quedar en llista d’espera perquè no quedaven places per a la sessió de dissabte, els consellers comarcals de Cultura de l’Alt i el Baix Penedès, Raimon Gusi i Núria Figueras, van anunciar la repetició de la sessió en les properes setmanes per tal que totes les associacions culturals penedesenques tinguin accés a la informació.
Mentrestant, les associacions i fundacions que vulguin reservar plaça per a aquesta propera sessió poden posar-se en contacte amb els serveis de Cultura dels consells comarcals de l’Alt i el Baix Penedès: CC Alt Penedès, Tel. 93 890 00 00, A/e: cultura01@ccapenedes.cat, i CC Baix Penedès, Tel. 977 15 71 71, A/e: comunicacio@baixpenedes.cat).
El preu de la formació és de 4 euros per associació, que s’hauran d’ingressar al compte corrent número 2081 0000 89 3110000557 (caldrà portar el justificant de pagament el dia de la sessió). Com que les places són limitades, es restringeix l’assistència a dues persones per associació i tindran preferència les associacions del món de la Cultura de les comarques de l’Alt i el Baix Penedès.
Vilafranca del Penedès, 7 de març de 2012

 

Destaquem