Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Granada acull la MostrActiva 2011

El Centre Cívic de la Granada acollirà aquest cap de setmana la 13a MostrActiva de la Gent Gran de l'Alt Penedès i l'exposició de fotografies del concurs "Mirades des de l'experiència 2011".

 

El dijous 9 de juny, en el marc de la Festa de la Gent Gran de l'Alt Penedès, s'inaugurarà al Centre Cívic de la Granada una exposició de més de 100 manualitats fetes per persones grans de 35 casals i associacions de gent gran de la comarca (MostrActiva) i una exposició amb totes les fotografies presentades al concurs de fotografia per a persones grans (Mirades des de l'experiència) que convoca el Consell Comarcal de l'Alt Penedès.

En l'organització de la Festa de la Gent Gran, hi han participat el Consell Consultiu de la Gent Gran de l'Alt Penedès, el Servei d'Acció Social del Consell Comarcal, l'Ajuntament de la Granada i el Casal dels Avis de la Granada.

La MostrActiva i l'exposició de fotografies es podran visitar al Centre Cívic de la Granada el divendres 10, el dissabte 11 i el diumenge 12 de juny, a la tarda, de 5 a 7h, i també el diumenge al matí, de 12 a 2h. L'entrada a l'exposició és gratuïta.

 

 

Destaquem