Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

LA PRODUCCIÓ VITIVINÍCOLA ECOLÒGICA, AL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès, en col•laboració amb la DO Penedès, l’Associació Vinícola Catalana, Incavi, el Departament d’Agricultura de la Generalitat i la Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, organitza una jornada sobre “Perspectives econòmiques de la producció vitivinícola ecològica al Penedès” que es farà a la seu del Consell Comarcal el divendres 8 de juny al matí.

 

En el marc d’aquesta jornada es tractaran temes com la normativa, les dades estadístiques i la comercialització de la producció vitivinícola ecològica. Es presentaran dues empreses que han aconseguit produir i comercialitzar amb èxit vins i caves ecològics a l’Alt Penedès: Recaredo i Eudald Massana Noya. I finalment es presentarà el “Catàleg de vins i caves ecològics de l’Alt Penedès” que ha elaborat el Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

El programa de la jornada sobre “Perspectives econòmiques de la producció vitivinícola ecològica al Penedès” es poden consultar al web del Consell Comarcal (www.ccapenedes.cat). Les persones que estiguin interessades a inscriure-s’hi es poden posar en contacte amb l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal (Tel. 93 890 00 00 – A/e: desenvolupament@ccapenedes.cat). Les places són limitades.

Vilafranca del Penedès, 23 de maig de 2012
 

Destaquem