Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'AJUNTAMENT DE SANT VICENÇ DELS HORTS S'INTERESSA PER LA IMPLEMENTACIÓ DE L'ADMINISTRACIÓ ELECTRÒNICA DEL CONSELL COMARCAL

El Consell Comarcal aposta per l’Administració Electrònica
L'AJUNTAMENT DE SANT VICENÇ DELS HORTS S'INTERESSA PER LA IMPLEMENTACIÓ DE L'ADMINISTRACIÓ ELECTRÒNICA DEL CONSELL COMARCAL
Pol Pagès, conseller comarcal de Societat de la Informació

 

El conseller de Societat de la Informació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Pol Pagès, es va reunir amb el regidor de Sistemes i Tecnologies de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, Miquel Font. La trobada va tractar sobre la implementació de sistemes d’Administració Electrònica a les institucions.

L’aposta del Consell Comarcal per l’Administració Electrònica, és a dir, perquè els ciutadans puguin fer els tràmits via internet, estalviant-se desplaçaments, temps i burocràcia, ha interessat diversos estaments que veuen en el Consell Comarcal un model a seguir. Pol Pagès va explicar les accions que s’han dut a terme i va apuntar que “cal seguir en aquesta línia per aconseguir fer més accessible l’administració a la ciutadania i millorar en eficiència”.

Tant l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, liderat per Oriol Junqueras, com el Consell Comarcal de l’Alt Penedès, seguiran en contacte per aprofundir en el desenvolupament de l’Administració Electrònica.

Vilafranca del Penedès, 23 d’abril de 2012

 

Destaquem