Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Alt Penedès comença a elaborar els nous Plans Locals de Joventut

El divendres 4 de novembre es va celebrar una reunió de tècnics i tècniques de Joventut a la seu del Consell Comarcal per treballar el contingut de la "Guia per elaborar la diagnosi del Pla Local de Joventut".

 

La reunió estava convocada per la Direcció General de Joventut de la Generalitat, que és qui ha elaborat la guia, i tenia com a objectiu ajudar els tècnics i les tècniques de Joventut de la comarca de l'Alt Penedès a elaborar una correcta diagnosi de les problemàtiques socials que es volen mitigar o transformar mitjançant la posterior intervenció pública de les regidories de Joventut.

La guia s'ha elaborat a partir de l'experiència de 10 anys de plans locals de joventut i incorpora nous plantejaments que faciliten la planificació estratègica. Donat que la majoria de plans locals de joventut arriben a la seva fi el 2011, els nous consistoris poden plantejar noves prioritats, però cal que parteixin d'una bona diagnosi perquè les noves polítiques de joventut del municipi s'adaptin a la realitat i responguin a les necessitats detectades.

La guia també serà un element important per continuant millorant i adaptant el Pla Comarcal de Joventut de l'Alt Penedès per tal que el suport que es presta als ajuntaments sigui més efectiu i per tal d'incrementar les oportunitats de les persones joves de desenvolupar-se com a ciutadans i ciutadanes. L'avaluació constant és un element fonamental dels serveis i dels programes que el Servei de Joventut del Consell Comarcal presta des de l'any 1994.

Vilafranca del Penedès, 9 de novembre de 2011

 

 

 

Destaquem