Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

MOSTRACTIVA I EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES DE LA GENT GRAN AL CASAL D’AVIS DE MOJA

Amb motiu de la propera celebració de la XV MostrActiva de la Gent Gran de l’Alt Penedès, es podran visitar al Casal d’Avis de Moja dues exposicions: la Mostra d’activitats lliures dels casals de gent gran de l’Alt Penedès i les fotografies presentades al VI Concurs de fotografia “Mirades des de l’experiència”.
MOSTRACTIVA I EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES DE LA GENT GRAN AL CASAL D’AVIS DE MOJA
2012 - XIV MostrActiva a Font-rubí

 

La MostrActiva està organitzada pel Consell de la Gent Gran de l’Alt Penedès, el Casal d’Avis de Moja, l’Ajuntament d’Olèrdola i la Conselleria de la Gent Gran del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. Els objectius de la MostrActiva són: donar a conèixer l’activitat dels casals, animar les persones grans a mantenir-se actives a través de la seva participació en les activitats que organitzen els casals, afavorir l’intercanvi entre els membres dels diferents casals de la comarca i fomentar la participació dels casals de gent gran en les activitats específiques d’àmbit comarcal.

El concurs de fotografia de la gent gran “Mirades des de l’experiència” l’organitzen anualment el Consell de la Gent Gran i la Conselleria de la Gent Gran del Consell Comarcal. L’última edició va tenir com a tema “La festa major dels pobles de l’Alt Penedès” i hi van participar 21 persones grans que van presentar les 58 fotografies.

Ambdues exposicions es podran visitar des del dijous 13 de juny fins al diumenge 16 de juny, de 5 a 8 de la tarda, al Casal d’Avis de Moja.

Vilafranca del Penedès, 30 de maig de 2012


 

Destaquem