Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

NOVA OFERTA FORMATIVA DEL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS PER A LES EMPRESES ARTESANES AGROALIMENTÀRIES

L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal, a través de la Xarxa de Productes de la Terra, organitza 3 sessions gratuïtes de formació i assessorament comercial per a les empreses artesanes agroalimentàries de la comarca.
NOVA OFERTA FORMATIVA DEL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS PER A LES EMPRESES ARTESANES AGROALIMENTÀRIES
17 nov. 2011 - Jornada sobre producció integrada i ecològia per a empreses del sector agroalimentari

 

Actualment, el Cens d’Empreses Artesanes Agroalimentaries de l’Alt Penedès inclou 162 d’empreses que comercialitzen productes agroalimentaris de gran qualitat: vins i caves, oli, aviram, fruita, confitures, pa, pastissos, etc. Però algunes d’aquestes empreses tenen dificultats per comercialitzar els seus productes i per consolidar-se en el mercat. El Consell Comarcal dóna suport a aquestes empreses perquè considera que són un sector econòmic viable que pot contribuir a crear llocs de treball i riquesa per al territori i perquè els productes agroalimentaris de qualitat complementen l’oferta turística i gastronòmica de la comarca.

Per aquest motiu, amb el suport del Servei de Teixit Productiu de la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal organitza aquestes sessions de formació amb els continguts següents: La venda i la seva dificultat en el mercat actual, Com comunicar el producte, Tècniques de comunicació aplicades a la venda, Publicitat i xarxes socials i Com fidelitzar els clients.

Les 3 sessions es faran a la sala d’actes del Consell Comarcal de l’Alt Penedès els dies 30 de gener i 6 i 13 de febrer, de 10 del matí a 1 del migdia. Les persones interessades s’han d’inscriure prèviament al Servei de Productes de la Terra del Consell Comarcal (Tel. 93 890 00 00 ext. 133).

Vilafranca del Penedès, 18 de gener de 2012
 

Destaquem