Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

NÚRIA GUINOVART I NEJET CHIB, GUANYADORES DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA DEL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS “PER LA IGUALTAT: ACTIVA’T”

Ahir dimarts 18 de desembre, es van lliurar els dos premis del 3r concurs de fotografia “Per la igualtat: activa’t”, organitzat pel Servei d’Igualtat i pel Servei de Cultura del Consell Comarcal de l’Alt Penedès amb motiu de la celebració, el 25 de novembre, del Dia internacional contra la violència envers les dones.

 

El tema del concurs d’enguany era “Com cuidem de nosaltres mateixes” i havia de reflectir hàbits, costums, activitats, hobbies, etc. que una dona pot dur a terme per tal de procurar-se un estat de benestar o, en altres paraules, per satisfer les necessitats de la seva vida.

Raimon Gusi, vicepresident del Consell Comarcal i conseller comarcal de Cultura, va ser l’encarregat de lliurar els premis que consistien en vals de compra de material fotogràfic. El primer premi va ser per a la fotografia titulada “Traient profit dels meus entreteniments”, un autoretrat de Núria Guinovart (Moja). El segon premi va ser per a la fotografia titulada “Jo puc...”, de Nejet Chib (Vilobí del Penedès), un retrat de l’atleta Txell Milà, del Club Ciclista Sant Pere Molanta, mentre participava a la I Duatló dels Pèlags de Vilobí.

Vilafranca del Penedès, 19 de desembre de 2012
 

Destaquem