Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ORDAL VA ACOLLIR DIUMENGE EL CONCERT DE NADAL DE L’ALT PENEDÈS

Ahir diumenge, dia 18 de desembre, l’Ateneu Ordalenc es va omplir de persones que volien assistir al 2n Concert de Nadal de l’Alt Penedès.

 

Va presentar l’acte el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Subirats, Lluís Ràfols, que va agrair al Servei de Cultura del Consell Comarcal haver escollit la candidatura d’aquest municipi per acollir i organitzar, conjuntament amb l’Ateneu Ordalenc, el concert d’enguany.

La Coral de Sant Sadurní, dirigida per Albert Folch, i la soprano Marta Casals, acompanyada per la pianista Mercè Sanchís, van interpretar peces de música clàssica (Orff, Mozart, Rossini, Bach, etc.) i nadales (Anem a Betlem, Allà en un pessebre, El dimoni escuat, etc.). El concert va ser tan reeixit que el president de l’Ateneu, Jaume Soler, va afirmar que “mai no havíem sentit unes veus tan maques en aquesta sala”.

El president del Consell Comarcal, Francesc Olivella, va explicar que el Concert de Nadal de l’Alt Penedès s’organitza de manera itinerant als municipis de la comarca que ho sol•liciten, i que el fet que la coral mai no sigui del mateix municipi que acull el concert té com a objectiu “fer Penedès, també, des de l’àmbit de la cultura”. L’alcalde de Subirats, Pere Pons, va demanar als 200 veïns d’Ordal que assistien al concert que treballessin plegats, “com si fóssim una coral”, per fer front a les dificultats que la crisi econòmica ha comportat a tots plegats.

El concert va finalitzar amb la interpretació conjunta (coral, solista pianista i públic) de la nadala “Santa Nit”.

 

Vilafranca del Penedès, 20 de desembre de 2011

 

Destaquem