Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PREMI EDUARD VENDRELL I BAQUÉS DE VITICULTURA I ENOLOGIA

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha convocat la 13a edició del Premi Eduard Vendrell i Baqués de Viticultura i Enologia.

 

L'any 1999 el Consell Comarcal de l'Alt Penedès va instituir el Premi Eduard Vendrell i Baqués de Viticultura i Enologia; un homenatge pòstum a qui fou primer alumne i després professor de l'Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech, d'Espiells (Sant Sadurní d’Anoia). Amb aquest premi es volen estimular la formació i la qualificació professional dels joves i, alhora, afavorir que es quedin a treballar en l'àmbit rural. També es volen donar a conèixer les experiències que es duen a terme per a la millora de la vitivinicultura i la seva promoció exterior.

Hi poden participar els alumnes de Formació Professional dels cicles formatius de grau mitjà i superior de les famílies d’Activitats agràries, Indústries alimentàries i Comercials, i també els alumnes de Batxillerat, sempre i quan no hagin transcorregut més de dos anys des de l’obtenció del títol. Poden optar als premis els treballs de recerca de Batxillerat, els treballs de síntesi i els projectes dels cicles formatius, sobre temes vitivinícoles (enfocats des del vessant tècnic o comercial).

El jurat estarà format pel director i per un professor de l’Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech, i pel president i el conseller d’Agricultura del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. El jurat atorgarà un únic premi de 600 euros a l’autor del treball guanyador i dos accèssits premiats amb un lot de llibres de temàtica majoritàriament vitivinícola.

El termini per a la presentació de treballs finalitzarà el divendres 16 de març. Les persones interessades a concursar poden consultar les bases al web del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (www.ccapenedes.cat).

Vilafranca del Penedès, 14 de febrer de 2012

 

Destaquem