Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PRESENTACIÓ DEL PLA D'ACTUACIONS INDUSTRIALS I EMPRESARIALS DE LA GENERALITAT AL CONSELL COMARCAL DE L'ALT PENEDÈS

El Servei de Creació i Consolidació d’Empreses del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Vilafranca i el suport dels municipis de la comarca, organitza una jornada informativa per presentar a les empreses penedesenques els principals eixos, les iniciatives i els objectius del Pla d’Actuacions Industrials i Empresarials del Govern de la Generalitat de Catalunya per al període 2012-2014.

 

Amb aquest Pla, la Generalitat vol afavorir la innovació, la internacionalització, la capacitat exportadora i la captació d’inversions per part de les empreses catalanes per tal que el sector industrial català sigui dinàmic, fort i competitiu i pugui contribuir a liderar la recuperació econòmica del país.

La jornada està dirigida sobretot a les petites i mitjanes empreses, que així podran tenir un visió completa de tots els programes i serveis que l’Agència ACC1Ó posa a la seva disposició. També se’ls explicarà com utilitzar i sol•licitar els serveis i se’ls oferirà un assessorament personalitzat per saber quins d’aquests serveis s’ajusten millor a les seves necessitats.

La presentació del Pla d’Actuacions Industrials i Empresarials anirà a càrrec de Joan Romero, secretari de l’Agència ACC1Ó del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, i es farà a la sala d’actes del Consell Comarcal de l’Alt Penedès el dilluns 19 de març, a les deu del matí.

Les persones que estiguin interessades a assistir-hi s’han d’inscriure al Servei de Creació i Consolidació d’Empreses del Consell Comarcal (Tel. 93 890 00 00 ext. 132 o 135 – A/e: procom@ccapenedes.cat).

Vilafranca del Penedès, 27 de febrer de 2012
 

Destaquem