Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PRESENTADES LES 5ES JORNADES DE LA PENEDESFERA AL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS

El dilluns 21 de maig es van presentar en roda de premsa les 5es Jornades de la Penedesfera que es faran els dies 25 i 26 de maig al Winery Convention Center de Caves Vallformosa, a Vilobí del Penedès, i que enguany estaran dedicades a l’eTurisme.

 

El vicepresident del Consell Comarcal, Jesús Salius, va explicar que la institució comarcal dóna suport a aquestes jornades perquè convergeixen amb les polítiques que es fan des del Consell Comarcal i des del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès per donar a conèixer el Penedès com a destinació turística i per promocionar les empreses que participen del sector. Salius també va remarcar la gran importància que tenen les noves tecnologies i les eines 2.0 per tal de desenvolupar el turisme i l’enoturisme al Penedès: “Cal saber aprofitar totes les oportunitats que s’estan obrint amb aquestes eines per donar valor afegit a les potencialitats que ja tenim al territori”.

Daniel García Peris, impulsor de la Penedesfera, va explicar que han escollit l’eTurisme com a tema de treball “en funció de les circumstàncies econòmiques i socials: quan escollim el tema, sempre pensem que les jornades han de ser útils”. En el programa de les 5es Jornades de la Penedesfera trobem activitats com: la presentació de “Com fer un tast de vi i cava on-line”, una ponència titulada “Entendre la mobilitat a l’empresa: més enllà del mòbil!”, una taula rodona sobre “Com atraure l’autocaravanisme gràcies a la xarxa”, una segona ponència titulada “Turisme: innovar o morir” i una segona taula rodona sobre “Enoturisme: per què i amb qui?”.

Va cloure la presentació Queta Domènech, de Caves Vallformosa, que va mostrar la seva satisfacció per poder col•laborar amb una iniciativa que té com a objectiu promoure el turisme al Penedès i, especialment, l’enoturisme, ja que la seva empresa ja fa anys que ofereix productes i serveis enoturístics (visites guiades a les caves, sessions de tast, espais de per convencions, espais socialment responsables, etc.).

Tots els actes de les 5es Jornades de la Penedesfera són gratuïts i la informació completa sobre les jornades es pot consultar al web www.penedesfera.cat.

Vilafranca del Penedès, 23 de maig de 2012

 

Destaquem