Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PRODUCTORS AGROALIMENTARIS DE L’ALT PENEDÈS A LA FIRA “MERCAT DE MERCATS”

El cap de setmana passat (18-20 doctubre) es va celebrar a Barcelona la 4a fira “Mercat de Mercats” organitzada per l’Ajuntament de Barcelona. En el marc del projecte “Productes de la Terra”, la Diputació de Barcelona va escollir 3 productors agroalimentaris de la comarca (d'entre tots els proposats pel Consell Comarcal de l'Alt Penedès) per exposar i vendre els seus productes en els seus estands.

 

“Mercat de Mercats” reuneix en un sol espai (l’avinguda de la Catedral) productors, comerciants i cuiners i permet apropar al públic (260.000 visitants en aquesta edició) els millors productes de mercat i les millors maneres de preparar-los. La fira posa en valor també el paper dels productors i els distribuïdors en el manteniment de la qualitat dels productes que arriben als mercats.

“Mercat de Mercats” és una exaltació del bo i millor que es cultiva i es produeix a Catalunya i un referent de la qualitat dels productes frescos que s’ofereixen en els mercats municipals. En aquesta edició hi han participat 44 parades de mercats municipals de Barcelona, 40 productors de proximitat, 16 cellers de vins i caves de diferents DO de Catalunya i 14 bars i restaurants que han ofert algunes de les seves millors tapes.

Les 3 empreses escollides per representar la comarca de l’Alt Penedès han estat: Montserrat Olivella Cruz, de Castellví de la Marca, que ha presentat l’ànec mut i el gall del Penedès; Suc de Vida, de Sant Martí Sarroca, que ha ofert el Suc de Most, i el Forn de Pa i Pastisseria El Bolet, de Font-rubí, que ha portat productes de pastisseria (galetes, pastís de formatge, carquinyolis, etc.).

Vilafranca del Penedès, 23 d’octubre de 2013

 

Destaquem