Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PROMOCIÓ D’HÀBITS SALUDABLES ENTRE ELS JOVES

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès, en col•laboració amb l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, organitza una jornada sobre “Promoció d’hàbits saludables entre els joves” adreçada a professionals que treballen amb preadolescents, adolescents i joves.
PROMOCIÓ D’HÀBITS SALUDABLES ENTRE ELS JOVES
Màquina expenedora projecte "Son2dies"

 

En aquesta jornada es presentaran diferents iniciatives i projectes relacionats amb la reducció de l’hàbit de fumar i amb l’ús de la bicicleta per part dels joves.

La primera exposició anirà a càrrec del Dr. Genís Cervantes, cap de Prevenció de Riscos Laborals i Salut Laboral del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i del Consorci Sociosanitari de Vilafranca del Penedès. Cervantes presentarà la Xarxa Catalana d’Hospitals Lliures de Fum, exposarà la normativa europea sobre el tabac i explicarà com s’aplica en l’entorn de l’Hospital Comarcal.

Tot seguit es presentarà és el projecte “Son2dies”, sobre la reducció de l’hàbit de fumar. Farà la presentació Ignasi Dausà, responsable del projecte. Finalment, Haritz Ferrando, membre de l’Associació Bicicleta Club de Catalunya, exposarà els projectes “Amb bici a l’institut” i “Portem la bici a l’escola”.

La jornada es farà a la sala d’actes de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, el dijous 24 de gener, a partir de les 16,15h. La inscripció s’ha de fer al Servei Comarcal de Joventut (www.dinamo.cat) i és gratuïta. La jornada està adreçada a mestres, tècnics municipals de Joventut, dinamitzadors i informadors juvenils, responsables polítics, bibliotecaris, professionals de la salut, etc. i a totes les persones que treballen en entorns on els joves són usuaris habituals.

Vilafranca del Penedès, 8 de gener de 2013

 

Destaquem