Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Punt mòbil de salut per a joves a l’Alt Penedès

El Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Penedès ofereix per vuitè any consecutiu el servei del Punt Mòbil de Salut per a joves.

 

Un informador juvenil es desplaça pels municipis de la comarca coincidint amb la celebració de les festes majors i ofereix als joves informació especialitzada sobre drogues, sexualitat i prevenció de riscos en la conducció. L’objectiu és reduir els riscos associats al consum de drogues i afavorir una sexualitat i una conducció responsables entre els joves.

El Punt Mòbil de Salut repartirà 2.000 packs amb un preservatiu, un alcoholímetre digital (per fer la prova d’alcoholèmia “in situ”) i material imprès, amb telèfons, enllaços web i codis QR on poden trobar més informació sobre drogues, sexualitat i conducció de vehicles.

Durant els mesos de juliol, agost i setembre, l’informador es desplaçarà als municipis d’Avinyonet del Penedès (les Gunyoles i Avinyó Nou), les Cabanyes, la Granada, el Pla del Penedès, Olesa de Bonesvalls, Pacs del Penedès, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Llorenç d’Hortons, Sant Martí Sarroca, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Sadurní d’Anoia, Santa Margarida i els Monjos, Subirats (Ordal) i Torrelavit. Els dies i les hores d’atenció del Punt Mòbil de Salut a cada municipi es poden consultar al web del Servei Comarcal de Joventut (www.dinamo.cat).

Totes les regidories de Joventut d’aquests ajuntaments tenen convenis de col•laboració en matèria de Joventut amb el Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Vilafranca del Penedès, 3 de juliol de 2012

 

Destaquem