Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

SANTA MARGARIDA I ELS MONJOS VA GUANYAR LA COPA PENEDÈS TV – GRAN PREMI CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS

L’equip de Santa Margarida i els Monjos va guanyar en la gran final a l’equip municipal de Sant Quintí de Mediona, que va quedar sotscampió. La resta de finalistes van ser els equips municipals de Subirats, Avinyonet del Penedès, Vilobí del Penedès i Font-rubí.

 

Els 19 equips que van participar aquest cap de setmana en el torneig infantil intermunicipal de Futbol 7 organitzat per Penedès TV, el Servei d’Esports del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i l’Associació per a la Promoció de l’Esport, representaven a 18 municipis de la comarca i aglutinaven uns 300 jugadors i tècnics. Els equips són municipals, és a dir, els nens han d’estar empadronats al municipi per al qual juguen.
La Copa Penedès TV - Gran Premi Consell Comarcal de l’Alt Penedès va néixer l’any 2008 i cada any la competició té lloc en un municipi diferent (Sant Martí Sarroca, Sant Cugat Sesgarrigues, la Granada, Santa Margarida i Els Monjos, Sant Sadurní d’Anoia i, enguany, Vilafranca del Penedès).
En aquesta edició, van apadrinar el torneig els jugadors del FC Barcelona Marc Bartra i Laura Ràfols, que aquest any ha guanyat Lliga i Copa i ha jugat la Champions femenina.
Vilafranca del Penedès, 3 de juliol de 2013
 

Destaquem