Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

SEGONA JORNADA DE FORMACIÓ PER A LES ENTITATS PENEDESENQUES QUE HAGIN D'ACTUALITZAR ELS ESTATUTS

El 31 de desembre de 2012 finalitza el termini perquè les associacions i fundacions puguin modificar els seus estatuts per adaptar-los a la Llei 4/2008, del Llibre tercer del Codi Civil de Catalunya. Sense aquesta adaptació, no podran rebre subvencions de les administracions públiques (ajuntaments, consells comarcals, diputacions, Generalitat, etc.).

 

Per explicar com  fer aquest canvi d'estatuts, els serveis de Cultura dels consells comarcals de l’Alt i el Baix Penedès van organitzar una jornada de formació a Vilafranca, però la gran afluència d'assistents va fer que moltes entitats no hi poguessin assistir i quedessin en llista d'espera. Per tal de fer arribar aquesta informació tan important al màxim d'associacions penedesenques, la jornada es repetirà el dilluns 26 de març, a les 7 de la tarda, al centre cívic L'Estació del Vendrell.

Aquesta jornada intentarà donar resposta a les preguntes: A què ens obliga la Llei 4/2008, Què és recomanable incorporar als estatuts de les associacions i Terminis, procediment i models per al canvi d’estatuts. La formació anirà a càrrec de Patrícia Julià, advocada de la Federació d’Ateneus de Catalunya i responsable de l’Àrea Jurídica de l’empresa SelnProDat, especialitzada en Protecció de Dades.

Per poder participar en aquesta segona jornada, les associacions s’han d’inscriure al Servei de Cultura del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. La inscripció es pot fer per correu electrònic (cultura01@ccapenedes.cat) o per telèfon (93 890 00 00 ext. 333) i les places són limitades. El preu de la jornada de formació és de 4 euros per associació, que s’hauran d’haver ingressat al compte corrent 2081 0000 89 3110000557 abans de l’inici de la sessió (el dilluns 26 de març caldrà portar el justificant de pagament).

Vilafranca del Penedès, 19 de març de 2012

 

Destaquem