Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

SETMANA DE LA SALUT MENTAL A L’ALT PENEDÈS

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental, el dimecres 10 d’octubre, i per tal de donar a conèixer la realitat de la Salut Mental a la ciutadania, la Taula de Salut Mental de l’Alt Penedès ha organitzat un seguit d’actes que es faran a Vilafranca del 4 al 15 d’octubre, dins la Setmana de la Salut Mental 2012.

 

La Taula de Salut Mental de l’Alt Penedès està formada per les entitats i institucions següents: Serveis de Salut Mental de l'Alt Penedès, El Turó–Salut Mental–Associació de Familiars i amics, l’Associació Entrem-hi, la cooperativa Nou Verd, la Fundació Mas Albornà, la Fundació Amàlia Soler; el Grup de Treball Social de l'Alt Penedès, l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i el Consell Comarcal de l'Alt Penedès. Aquesta Taula s’ha constituït recentment amb l’objectiu de coordinar les iniciatives en l’àmbit de la Salut Mental a la comarca.

Els actes que s’han organitzat tenen diversos objectius: informar i sensibilitzar la ciutadania sobre la salut mental, contribuir a superar mites i estigmes, promoure hàbits saludables i contribuir a la capacitació dels professionals que treballen en l’àmbit de la salut mental. Hi ha activitats lúdiques i formatives per a totes les edats: cinefòrum, contacontes, xocolatada, passejada i dinar populars, conferències, cursos, presentacions, etc.

La programació completa dels actes organitzats amb motiu de la Setmana de la Salut Mental es pot consultar als webs del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i de l’Ajuntament de Vilafranca.

Vilafranca del Penedès, 20 de setembre de 2012

 

Destaquem