Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

SORTIDA D'INTERCANVI DELS ALUMNES DE L'ESCOLA DE MÚSICA DE L'ALT PENEDÈS

El dissabte 23 de març, els alumnes de l’Escola de Música de l’Alt Penedès actuaran a Sant Martí de Tous, en el marc del 2n intercanvi amb l’Escola de Música d’aquell municipi de l’Anoia.

 

L’any passat, els alumnes de Sant Martí de Tous van fer una trobada amb els alumnes de l’Escola de Música de l’Alt Penedès al castell d’Olèrdola.

Els alumnes penedesencs faran 3 actuacions al restaurant Eucaria, de Sant Martí de Tous. En primer lloc, actuarà el grup “Conjunt de Conjunts”, format pels 32 alumnes d’instrument que formen part, al seu torn, d’un conjunt instrumental. Aquests 32 alumnes tocaran junts en format orquestral i interpretaran el conte musicat “Puff era un drac màgic” i la peça de The Beatles “The fool on the hill”. En segon lloc, actuarà el grup de big band “N-Kaputxa2”, format per 8 alumnes dirigits pel professor Esteve Rodríguez. Finalment, actuarà “La Xaranga de l’EMAP”, formada per 32 alumnes d’instruments de vent i percussió, dirigits pel professor Xavier López.

Després de les actuacions dels alumnes de l’EMAP, tocaran els alumnes de la Big Band de l’Escola de Música de Tous, i la trobada finalitzarà amb un aperitiu de germanor per a tots els participants.

Vilafranca del Penedès, 12 de març de 2013


 

Destaquem