Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal organitza un taller d'intercanvi de cuines d'arreu del món

El Servei d'Igualtat i Ciutadania del Consell Comarcal de l'Alt Penedès, en col·laboració amb l'Ajuntament de la Granada, organitza un taller de 6 sessions per aprendre a elaborar receptes d'arreu del món.

 

Aquest taller s'ha organitzat amb diversos objectius: fer que les persones del municipi es coneguin i es relacionin entre si, fomentar la cohesió social mitjançant la participació de les dones immigrants en activitats comunitàries, potenciar el coneixement i la consciència de la diversitat, facilitar el coneixement de la llengua i la societat catalanes al col·lectiu de persones immigrades, etc.

El taller es farà a l'Escola Jacint Verdaguer, de la Granada (C/ Sant Cristòfor, 15), els dijous 17, 24 i 31 de març i 7, 14 i 28 d'abril, de 16 a 17,30h.

Els/les participants que ho vulguin cuinaran una o més receptes característiques del seu país i ensenyaran la seva elaboració a la resta d'assistents.

La participació en aquest taller és gratuïta per a tots els assistents i l'Ajuntament de la Granada es farà càrrec de les despeses ocasionades per la compra dels ingredients de les receptes.

Per inscriure's al taller d'intercanvi de cuines, cal telefonar al Servei d'Igualtat i Ciutadania del Consell Comarcal (Tel. 93 890 00 00 ext. 310).

 

Destaquem