Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal organitza l'exposició "Dones de l'Alt Penedès. Recull d'imatges del passat"

El Servei d’Igualtat i Ciutadania del Consell Comarcal ha organitzat aquesta exposició amb motiu de la celebració, el 15 d'octubre, del Dia Internacional de la Dona Rural.

 

Es tracta d’un recull de fotografies en blanc i negre, procedents de diverses fonts i cedides per l’Arxiu Comarcal de l’Alt Penedès. A través de les imatges, l'exposició proposa un viatge al passat per prendre consciència de l’aportació de les dones penedesenques al llarg de la història, no només en l’esfera familiar i domèstica sinó també en l’esfera pública.

L’exposició és itinerant i es podrà visitar, entre d'altres, als municipis de Sant Llorenç d’Hortons, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona, Pacs del Penedès i Puigdàlber.

Als recintes de l’exposició s’hi trobaran uns quaderns on qualsevol persona que tingui més informació sobre alguna de les fotografies pugui deixar-ne constància, amb la qual cosa es contribuirà a documentar millor les imatges i s'enriquirà l'exposició amb les aportacions dels habitants dels diferents municipis de la comarca.

Els locals, les dates i els horaris de visita dels diferents municipis on es farà l'exposició es poden consultar al web del Consell Comarcal (www.ccapenedes.cat).

 

Destaquem