Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ÚLTIMA XERRADA D’ENGUANY DEL CICLE “DE 7 A 9” DEL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS

El Servei de Cooperació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i la delegació penedesenca d’Amnistia Internacional organitzen l’última sessió de 2012 del Cicle “De 7 a 9 ”, sobre cooperació, solidaritat, pau i drets humans, titulada “Què passa amb els nostres drets socials?”.

 

Els experts convidats en aquesta ocasió són dos: Alfonso Sancho Vendrell, expresident de la Confederació Catalana d’ONG per la Pau, els Drets Humans i el Desenvolupament, metge i professor de diferents màsters de Cooperació i Relacions Internacionals, i Maria Cañadas, presidenta d’Amnistia Internacional a Catalunya.
L’acte tindrà lloc el dimecres 28 de novembre, de 7 a 9 del vespre, a la sala d'actes del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, a Vilafranca. L’entrada és lliure i gratuïta.
“De 7 a 9” és un cicle de xerrades trimestrals organitzades pel Servei Comarcal de Cooperació en col•laboració amb entitats penedesenques que treballen en temes de cooperació, solidaritat, pau i drets humans. A cada sessió hi participa una entitat diferent i una persona experta que aporta una visió crítica i especialitzada.
Amb aquest cicle es vol donar resposta a la necessitat, manifestada per les associacions i entitats de la comarca, de tenir un marc estable on presentar els seus projectes a la societat civil . Amb el cicle "De 7 a 9" es vol fomentar també la participació de la població a les entitats de la comarca i promoure la sensibilització de la població en general a l’entorn d'aquests temes.
Durant l’any 2012 s’han programat 3 xerrades més dins d’aquest cicle: “L’agermanament: un altre model de Cooperació – Nicaragua” (maig), “El Tibet es crema” (juliol) i “Egipte, present i futur” (setembre). Amb la xerrada “Què passa amb els nostres drets socials?”, es tanca el cicle fins a l’any que ve.
Vilafranca del Penedès, 19 de novembre de 2012
 

Destaquem