Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una delegació d’alcaldes i tècnics xilens visita l ’Alt Penedès

Una delegació dels municipis xilens de Chimbarongo i Pucón, encapçalada pels respectius alcaldes, va visitar dijous passat les plantes de gestió de residus i la depuradora d’aigües residuals de la Mancomunitat.

 

La visita professional s’emmarca en el Seminari Internacional de Gestió Comunal, que treballa especialment per la sostenibilitat dels territoris, i que té com a objectiu conèixer amb més profunditat models positius de gestió en diversos àmbits del sector públic.

En les visites a les instal•lacions de la Mancomunitat, la comitiva va mostrar el seu interès per conèixer el funcionament i els costos de gestió dels serveis de residus i sanejament d’aigües, i també el seu impacte en la ciutadania.

Posteriorment, van ser rebuts a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Penedès on es van interessar pel funcionament de l’administració comarcal i per l’organització de diferents serveis supramunicipals (Atenció Primària, programes d’Igualtat, etc.). També van conèixer el projecte de Cooperació Internacional del Consell Comarcal amb vistes a plantejar un projecte similar de Cooperació.

 

Destaquem