Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

VI CONCURS DE FOTOGRAFIA “MIRADES DES DE L’EXPERIÈNCIA”

El Consell Comarcal de l'Alt Penedès convoca una nova edició del concurs de fotografia de la gent gran. El tema d'enguany és "La festa major dels pobles de l’Alt Penedès ".

 

Es concediran 3 premis: el primer, un lot de productes de l’Alt Penedès i un de material fotogràfic; el segon, un lot de material fotogràfic, i el tercer, un lot de productes de l’Alt Penedès.

Hi poden participar les persones majors de 60 anys residents a l’Alt Penedès i cada concursant pot presentar fins a un màxim de tres fotografies originals i inèdites, en color o en blanc i negre, analògiques o digitals.

La inscripció és gratuïta i les fotografies s'han de presentar entre el 18 de març i el 12 d'abril de 2013, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana del Consell Comarcal de l'Alt Penedès (cal consultar prèviament les bases del concurs al web del Consell Comarcal de l’Alt Penedès: www.ccapenedes.cat).

El jurat valorarà la qualitat artística de les fotografies, el seu valor creatiu, la innovació i l'originalitat amb què s’ha abordat el tema proposat i la forma de tractar la realitat que es reprodueix.

El veredicte es farà públic el dia 12 de juny a la en el marc de la MostrActiva 2013, on s'exposaran totes les fotografies presentades durant els dies que duri l'esdeveniment.

Vilafranca del Penedès, 5 de març de 2013 

Destaquem