Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

XI edició de la Festa de l'Esport de l'Alt Penedès

Més de 200 persones van participar a la 11a edició de la Festa de l’Esport de l’Alt Penedès que organitza la Conselleria d’Esports del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i que enguany es va celebrar a les Caves Vilarnau, a Sant Sadurní d’Anoia.
XI edició de la Festa de l'Esport de l'Alt Penedès
Premiats a la Festa de l'Esport 2010

 

El dijous dia 1 de juliol, al vespre, més de 200 persones van participar a la 11a edició de la Festa de l’Esport de l’Alt Penedès que organitza la Conselleria d’Esports del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i que enguany es va celebrar a les Caves Vilarnau, a Sant Sadurní d’Anoia.

 

 

Cisco de la Cruz, conseller comarcal d’Esports, va explicar els objectius de la Festa de l’Esport de l’Alt Penedès: reconèixer els esportistes i les entitats esportives que tenen una trajectòria esportiva remarcable o que han obtingut resultats esportius rellevants durant la temporada, i reconèixer les entitats i les persones que han contribuït a la promoció i a la pràctica continuada de l’Esport a l’Alt Penedès (clubs esportius, escoles esportives, entrenadors, presidents de clubs esportius, patrocinadors, regidors d’Esports, membres de les juntes, pares, voluntaris i col·laboradors de tot tipus).

 

 

En base a aquests objectius comuns, cadascun dels 17 ajuntaments de l’Alt Penedès que van participar a la 11a Festa de l’Esport va escollir una persona o una entitat del municipi perquè fos guardonada i van ser els alcaldes i els regidors d’Esports els encarregats de presentar els mèrits dels premiats i de donar-los els trofeus.

 

 

Els premiats de la 11a Festa de l’Esport de l’Alt Penedès van ser:

Roser Parellada Massana (Avinyonet del Penedès)
Joan Luque Luque (Les Cabanyes)
Equip de Bàsquet Femení Cadet (Font-rubí)
Club Futbol Sala Gelida Industrial (Gelida)
Campionat Nacional Escolar de Patinatge Artístic – Modalitat Show-Conjunts (la Granada)
Club Futbol Mediona 8Mediona)
Agrupació Esportiva Moja (Olèrdola)
Pau Vallès i Cuevas (el Pla del Penedès)
Ramon Hernández Luque (Puigdàlber)
Joan Sòria Romero (Sant Cugat Sesgarrigues)
Club Esportiu Korretonencs (Sant Llorenç d’Hortons)
Futbol Sala Sant Sadurní (Sant Sadurní d’Anoia)
Equip de Pre-benjamí d’Hoquei del Club Patí Monjos (Santa Margarida i els Monjos)
Bàsquet i Futbol 7 Subirats (Subirats)
Futbol Club Vilafranca i Club Esportiu Xamba (Vilafranca del Penedès)
Francesc Díaz Rosa (Vilobí del Penedès)

 

Van tancar l’acte el president del Consell Comarcal, Jordi Girona, i l’alcalde de Sant Sadurní, Joan Amat, que van elogiar el paper de totes les persones que fan possible la pràctica esportiva: juntes d’associacions, pares i mares, entrenadors, etc. Aquests voluntaris i voluntàries complementen el treball dels ajuntaments, que tenen l’obligació de vetllar per tenir unes instal·lacions esportives municipals en condicions i recolzar el treball del voluntariat civil.

 

Vilafranca del Penedès, 7 de juliol de 2010


Si necessiteu més informació:

Persona de contacte: Cristina Sàenz de Santamaria, cap de Comunicació - Tel. 93 890 00 00 ext. 9331 – a/e: premsa@ccapenedes.cat

Tècnica responsable del projecte: Mireia Soria - Tel. 93 890 00 00 ext. 9214 – a/e: msoria@ccapenedes.cat

 

Destaquem